#bibvooriedereen

De bibliotheek van vandaag is ook morgen van belang. De bibliotheek? Dat is een laagdrempelige plek waar iedereen toegang krijgt tot informatie en cultuur. Ze staat met beide voeten in de lokale gemeenschap, en het toegewijde personeel zet dagelijks alles op alles op iedereen de juiste service te geven. Ook nu gemeentes niet meer verplicht zijn om een bibliotheek in te richten, willen we dat graag zo houden. Daarom is er de actie #bibvooriedereen. We roepen iedereen die de bibliotheek een warm hart toedraagt op om het bibcharter te ondertekenen. Zo geven we samen een sterk signaal dat de bibliotheek belangrijk is én blijft. Meer dan twintig organisaties en meer dan vijftig ambassadeurs steunen de actie. Jij ook? Teken dan het charter op www.bibvooriedereen.be, of spring even binnen bij de bibliotheek.