KIJK! Werk van Panamarenko en Luc Tuymans in de bib

Tot en met zaterdag 12 februari kan u met de kinderen in de bibliotheek de tentoonstelling KIJK! bezoeken. KIJK! is een realisatie van Rasa, een vereniging die tentoonstellingen met hedendaagse kunst maakt voor kinderen.

KIJK! zet kunstige boeken en kunstboeken in de kijker. Boeken zijn belangrijk voor beeldende kunstenaars. In boeken geven zij hun ideeën vorm en tonen ze deze aan hun publiek. In het scenografisch ontwerp worden kunstboeken geïntegreerd waarin het grafische oeuvre van Panamarenko en Tuymans wordt verkend.

KIJK! is te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek, Kerkstraat 131. Maandag van 13u30 tot 20u, dinsdag, woensdag en vrijdag van 13u30 tot 18u, zaterdag van 10u tot 13u. De toegang is gratis.