Nieuwe dienstverlening via e-mail

We vinden een goede klantenservice belangrijk. Daarom breiden we onze dienstverlening via e-mail vanaf midden oktober uit. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou, én het spaart jou (en ons) portkosten uit.

Herinneringsmail
Als je boeken of andere materialen in de bibliotheek leent, dan ontvang je drie dagen vóór je deze moet terugbrengen of verlengen een herinneringsmail.

Te-laatbrief
Vanaf midden oktober ontvang je ook de eerste en tweede te-laatbrief via e-mail als je de boeken of andere materialen niet op tijd terugbrengt.

Reserveringsbericht
Als je boeken of andere materialen reserveert, ontvang je een e-mail wanneer deze voor je klaarstaan in de bibliotheek. Je ontvangt deze berichten dan niet meer via een brief.

Reserveren/verlengen/uitleengeschiedenis
Registreer je éénmalig op mijn.bibliotheek.be met je kaartnummer en geboortedatum. Je kan dan voortaan ook online je boeken verlengen, titels reserveren en, mocht je dat willen, je uitleengeschiedenis raadplegen.