Nieuws

Visionair, Vlaming, Franstalig en internationaal: de onrustige Emile Verhaeren was het allemaal! Op 27 november 2016 is het 100 jaar geleden dat de Belgische schrijver Emile Verhaeren om het leven kwam bij een tragisch ongeval in het station van Rouen. Een uitgelezen aanleiding om één van de meest kleurrijke figuren uit onze literatuurgeschiedenis opnieuw onder de aandacht te brengen. Ontdek alles over Emile Verhaeren tijdens de muzikale vertelling 'Emile Verhaeren - Veerman' door vertaler-verteller Koen Stassijns en dwarsfluitiste Nathalie Bosch.

Verlengen? Reserveren? Uitleengeschiedenis bekijken? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot het volledig vernieuwde online Mijn Bibliotheek-platform. 

Op zoek naar een boek tijdens het Hemelvaartweekend? Geen probleem, de bib is net als anders open op vrijdag van 13u30 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 13u.

Tijdens de feestperiode is de bibliotheek gesloten van zaterdag 24 december tot en met maandag 26 december en van zaterdag 31 december tot en met maandag 2 januari.

Het bibliotheekteam wenst je ook in 2017 veel leesplezier.

De bibliotheek sluit haar deuren op 15 november.