Nieuws | Sint-Agatha-Berchem

Nieuws

Verlengen? Reserveren? Uitleengeschiedenis bekijken? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot het online Mijn Bibliotheek-platform.

Net als alle vorige jaren kan u tijdens de vakantiemaanden in de bib terecht op precies dezelfde dagen en uren als anders. Dat is op maandag van 13u30 tot 20u, op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13u30 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 13u.

Meer zelfs: de bib is tijdens de zomermaanden ook op post in het Pirsoulpark met tweetalige vertelnamiddagen voor kinderen. Je vindt er ons samen met de Franstalige bibliotheek op woensdag 11 en 25 juli, 8 en 22 augustus, telkens van 15 tot 16u.

Brussel heeft heel wat meer groen en rustplekjes te bieden dan velen denken. In elke gemeente van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vind je wel een park, openbare tuin, plein of (lees)terras waar je terecht kunt. Sla er de lijst maar eens op na. De 19 Nederlandstalige bibliotheken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tippen hun favoriete zomerse rustplekjes in het kader van een groter project onder de titel '1 stad, 19 boeken'.

Voor de tweede maal organiseren de twee bibliotheken van Sint-Agatha-Berchem een tweetalige vertelactiviteit voor kinderen en hun ouders. Op vrijdag 1 juni om 19u is iedereen welkom bij onze Franstalige collega's, Soldatenstraat 21

Jullie krijgen verhalen voorgeschoteld over de liefde in al zijn vormen. Ah l'amour...