Nieuws

Verlengen? Reserveren? Uitleengeschiedenis bekijken? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot het online Mijn Bibliotheek-platform.

We vinden een goede klantenservice belangrijk. Daarom breiden we onze dienstverlening via e-mail vanaf midden oktober uit. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou, én het spaart jou (en ons) portkosten uit.

Herinneringsmail
Als je boeken of andere materialen in de bibliotheek leent, dan ontvang je drie dagen vóór je deze moet terugbrengen of verlengen een herinneringsmail.

Te-laatbrief
Vanaf midden oktober ontvang je ook de eerste en tweede te-laatbrief via e-mail als je de boeken of andere materialen niet op tijd terugbrengt.

Op vrijdag 23 november van 18u30 tot 21u30 openen voor de tweede maal zowel de Nederlandstalige als Franstalige bibliotheek uitzonderlijk 's avonds hun deuren tijdens de jaarlijkse Nocturne van de Brusselse bibliotheken.

Senioren krijgen op dinsdag 23 oktober van 14 tot 17u een introductie over het gebruik van tablet en smartphone. Aan de hand van een presentatie op scherm worden jou de basistechnieken voor tablet en smartphone duidelijk gemaakt. Een initiatief in samenwerking met Seniornet Vlaanderen. Wie dat wenst kan zijn of haar tablet of smartphone meebrengen.

Mogen we jou uitnodigen voor onze jaarlijkse verwendag? Naar goede gewoonte bieden wij jou en je familie een gratis ontbijt aan, deze keer in Spaanse sfeer. Wij zorgen alvast voor de Spaanse specialiteiten en muziek. Alleen jij ontbreekt nog!