Nieuws

Op vrijdag 23 november van 18u30 tot 21u30 openen voor de tweede maal zowel de Nederlandstalige als Franstalige bibliotheek uitzonderlijk 's avonds hun deuren tijdens de jaarlijkse Nocturne van de Brusselse bibliotheken.

Verlengen? Reserveren? Uitleengeschiedenis bekijken? Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot het online Mijn Bibliotheek-platform.

De bibliotheek is gesloten van maandag 24 tot en met donderdag 27 december en van maandag 31 december tot en met donderdag 3 januari.

Prettige feestdagen,
Het bibliotheekteam

We vinden een goede klantenservice belangrijk. Daarom breiden we onze dienstverlening via e-mail vanaf midden oktober uit. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou, én het spaart jou (en ons) portkosten uit.

Herinneringsmail
Als je boeken of andere materialen in de bibliotheek leent, dan ontvang je drie dagen vóór je deze moet terugbrengen of verlengen een herinneringsmail.

Te-laatbrief
Vanaf midden oktober ontvang je ook de eerste en tweede te-laatbrief via e-mail als je de boeken of andere materialen niet op tijd terugbrengt.