Zaterdag 25 november 11u: Chinees voorleesuurtje

In het kader van de Voorleesweek 2017 organiseren de Brusselse Nederlandstalige bibliotheken in samenwerking met de VGC en Foyer vzw naar goede gewoonte meertalige voorleesuurtjes.
Van 18 tot 26 november staan de Brusselse bibliothekendeuren wagenwijd open voor een keur aan verschillende talen. Dit jaar stelt Brussels reads Aloud Dick Bruna’s overbekende konijntje nijntje centraal. Zo kun je in de hele maand november 2017 in vier Brusselse bibliotheken:  Anderlecht, Evere, Jette en Sint-Pieters-Woluwe, terecht voor een mooie overzichtstentoonstelling met heel veel meertalige nijntje-boekjes, figuurtjes, foto’s en illustraties.
Als kers op de taart bieden de Brusselse bibliotheken en Mercis Publishing de allerjongste lezertjes het boekje 'nijntje en nina' gratis aan.
In onze bib kan u op zaterdag 25 november om 11u terecht voor een voorleesuurtje Chinees/Nederlands.
Een overzicht waar er wanneer in welke taal nog wordt voorgelezen vindt u hier.